Tuesday 18 September 2007

KALLT

Det märks att sommaren börjar vara på väg bort härifrån nu. Det var riktigt kyligt när man var ute i morse. Tyvärr så finns det ju inte mycket som liknar isolering i detta land, så det har varit kallt på jobbet också. Tyckte att det kändes kallt, men tänkte inte så mycket på det, men då kom följande mail:

-------------------------------
Från: j.giwa@cs.ucl.ac.uk
Ämne: Building Temperature
Datum: 18 September 2007 13:49:42 BDT
Till: staff@cs.ucl.ac.uk, research-students@cs.ucl.ac.uk, students@cs.ucl.ac.uk

Dear All,

The temperature in the building is presently very low. Maintenance have been informed, however, they are unable to centrally switch on the heating system till October as has been the case in past years.

The request for a resolution to this problem has now been escalated to UCL' Estates and Facilities senior staff, I am awaiting advice from them (I will keep you informed once I get further instruction). In the meantime, please endeavour to check the weather forecast particularly for this area before leaving home in the morning.

In other word - bring out your jumpers, welcome winter goodbye summer!

-------------------------------

Så tydligen har de inte tänkt slå på värmen här i huset förrän i oktober! Jag gillar (?!?) framförallt deras enkla konstaterande att så är det bara, så se nu till att ta med er varma kläder till jobbet. Måste säga att jag ser faktiskt inte alls fram emot den engelska vintern. Jag har aldrig frusit så mycket en vinter som de föregående... I Sverige må det vara kallt ute, men man klär sig varmt när man går ut, och när man är inne så är det varmt. Här är det kallt och rått ute, och minst lika illa inne...

No comments: