Wednesday 5 September 2007

Grävlingarnas förlovade land

Imorgon är det dags för ännu en kort tripp till Oxford. Vi ska ha ett möte med alla Wildsensingdeltagare (nu har även Niki anställt en doktorand och postdoc till projektet, och Bence har ju börjat hos oss som doktorand, så nu är det fullbemannat) och prata om vad som gjorts och vad som ska göras i framtiden.
Stephen kommer säkert att ha gjort en massa tester som vanligt, och vi andra inte så mycket. Fast den här gången har vi (UCL) faktiskt lite framsteg att rapportera då vi nu har fått vår RFID-läsare (en sak som upptäcker när sakerna som vi ska fästa på grävlingarna finns i närheten) att kopplas ihop med och kommunicera med våra små sensorenheter (mestadels tack vare Vladimirs arbete), vilket är första steget i att kunna börja göra lite mer avancerade tester. Detta borde göra Stephen ganska nöjd.

Nu måste jag bara försöka få mitt sälprogram att funka också... Det har inte så mycket med morgondagens möte att göra, men Cecilia kommer nog att vilja diskutera hur det går och då hade det ju varit bra om jag gjort lite framsteg.

På kvällen är det även dags för höstens första Connect Group (dock inte hemma hos Richaardt och Joanna längre, utan flyttat till Kelly), så det blir kul att träffa det folket igen.

No comments: