Tuesday 24 April 2007

Tillbaka från Warwick

Nu är jag tillbaka i London efter två dagar i Warwick. Vi höll till på ett konferenscenter i anslutning till universitetet, och hela workshopen var faktiskt riktigt trevlig. Kan nog vara bra att träffa och lära känna folk från diverse brittiska universitet. Första dagen bestod först av presentationer från de olika projekten som blivit finansierade av WINES-programmet, och sen mot slutet av dagen var det en postersession där alla de projekten, samt vårt projekt (som inte är finansierat av WINES, men dock av EPSRC som är finansieringsorganet som står bakom WINES) presenterade postrar. Tydligen hade jag huvudansvaret för vår poster, så jag var den som stod vid den och pratade med folk och svarade på frågor hela sessionen. Postersessioner är alltid väldigt mycket jobb, men de är oftast ganska kul och givande också. Nu lyckades vi dessutom vinna ett av de priser som de delade ut till tre av postrarna. De hade ett förstapris, och två "lika ärofyllda andrapris", och vi fick ett av andraprisen, vilket bestod av en EPSRC-penna. Pennan var fin, men inte helt fantastisk, men förpackningen som pennan kom i var däremot väldigt stilig.
Andra dagen av workshopen var väldigt interaktiv, och bestod av olika typer av gruppaktiviteter där man skulle försöka komma fram till framtida forskningsprojekt och förslag till vad de skulle dela ut pengar till i framtiden, och vem som kunde samarbeta.

Under hela workshopen så såg de till att tillhandahålla oss med god mat, så det var två trevliga dagar. Nu är jag dock rätt så trött, så jag ska snart åka hem (fast tänkte gå förbi Agra, den indiska restaurangen nära Warren Street på vägen hem).

No comments: