Thursday 1 November 2007

MOvember (sponsra mig!!)

Idag börjar MOvember. Det är månaden som förr var känd som november...
MOvember startade för några år sen i Australien och går ut på att man under movember månad odlar mustasch för att samla in pengar till välgörenhet. För ett tag sen började detta diskuteras här på institutionen och på nåt sätt fastnade vi djupare och djupare i det där till det helt plötsligt inte fanns någon återvändo. Nu är vi alltså ett gäng på kring 10 nyrakade personer, som allteftersom november/movember fortgår kommer att att se mer och mer fåniga ut.
Vi har som tur var modifierat de officiella reglarna lite grann, så under tre veckor är det tillåtet att ha skägg i hela ansiktet, och bara i slutet av månaden måste man ha bara mustasch (enligt officiella reglerna så måste man raka hela ansiktet förutom överläppen varje dag).

Hela poängen med det här är ju då alltså att man ska samla in pengar till välgörenhet, så följ gärna länken här nedan och skänk en slant (det går till forskning om prostatacancer) via movembers officiella hemsida. Skänker du pengar genom nedanstående länk (och klicka att du vill sponsra mig) så registreras det dessutom hur mycket jag och vårt lag här har samlat in.

http://www.movember.com/uk/donate/?action=sponsorlink&rego=103286

No comments: