Monday 4 February 2008

Lycka är...

...att få äta en bra burrito. Som ni ju säkert redan vet så går det att hitta nästan vilken sorts mat som helst här i London, men just mexikansk mat, och då framförallt något som liknar det man får i Kalifornien har varit svårt att hitta.
Ikväll hade jag funderat på att laga lite mexikanskinspirerad mat, och surfade runt efter lite recept, och lyckades då trilla på hemsidan för Tortilla, ett nytt burritoställe i Angel. De har en trevlig filosofi och är inspirerade av kalifornisk mexikansk mat, den bästa sorten alltså, så det var ju omöjligt att motstå.
Åkte dit, och till skillnad från andra ställen i London ser detta till och med ut som ett burritoställe. De olika ingredienserna är på rätt ställen och man har stor input på hur ens burrito utformas. Självklart kostar ju en burrito ungefär dubbelt så mycket här som i Kalifornien, men det är ändå bra priser för att vara London.

Åt en burrito, och den var riktigt bra. Den gick ju självklart inte upp mot en Freebirds!-burrito, men för att vara i London var det väldigt bra. Hit kommer jag att återvända många gånger. Synd bara att Angel ligger "åt fel håll".

No comments: